En trippel att checka upp

Känns som läge att tipsa om en trippel nya album ur tre olika musikaliska perspektiv.
Men alla tre är så coola att de fäster lika starkt om man nu inte är försedd med stora modellen musikaliska skygglappar förstås.
Kanadensaren Joel Gibb gör comeback med sitt Hidden Cameras som var på väg mot det stora genombrottet med "The Smell Of Our Own" 2003 men aldrig nådde hela vägen.
Men nu är Gibb tillbaka med sin Gay Church Folk Music på suggestiva "Age" som släpps den 24 januari och det pratas om en storartad återkomst.
En annan kanadensare som håller en betydlig blygsammare profil är Toronto songwritern Doug Paisley som hävdar att "Strong Feelings", release 17/1 bara är ytterligare 10 nya sånger från hans penna.
Men andra menar att han är den perfekta singer-songwritern, ett "quite wonder" och den perfekta anti stjärnan mellan Dylan och The Band.
Om amerikanska Supersuckers som med "Get The Hell", släpper sitt nionde studioalbum 24/1, har en viss Lemmy Kilmeister sagt att "gillar man inte Supersuckers, så gillar man inte rock'n'roll".
Eddie Spaghetti, Dan "Thunder" Bolton, Metal Marty Chandler och Captain Von Streicher återvänder till sina punkrötter på albumet och det känns inte det minsta mossigt.
/Björn
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0