Popgenihösten 2012

Det finns krav. Efter åtta i vårt tycke fantastiska konserter i Östersund där vi arrangerat eller hjälpt till att arrangera så förstår vi det. Men samtidigt gör vi det här bara för att det är kul. Och ekonomiskt är det väl egentligen bara två konserter som gått med plus. Resten har vi gått back på eller så har de gått ganska precis jämt ut. Och visst kan man vara förtvivlad över att det bara kommer drygt 100 pers på en konsert med Steve Forbert. Men samtidigt blir man lycklig över att det kommer 100 pers som faktiskt vill höra Steve Forbert. Och till Eilen Jewell-konserten kom det folk som rest från Sundsvall och som längtat länge efter att höra Eilen.
Dessutom är vi glada över att vi fått hjälpa Ove Wulff & Co, Björn Gidlund, Peter Lucas Erixon, Christina Kjellsson, Johan Eliasson och Landstrom att möta en lite annorlunda publik än vad de är vana vid.
Ja, vi vet inte än hur hösten 2012 ser ut. Vad vi orkar med, Vad publiken orkar med bland bluesfestivaler, guldgalor och allt annat som händer. Men detta är i alla fall lite av det vi funderar på, pusslar med och räknar på. Varsågoda och njut...Vi hoppas att något ska nå Östersund...
 

Kommentarer
Postat av: Micke L

Verkar lovande!

2012-08-12 @ 23:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0