Sicken knock!

Jodå, vi visste att Austingänget Deadman var något exceptionellt redan på förhand, inte minst efter att ha tagit del av konsertrecensioner från gruppens tidigare spelningar på sin Sverigeturné och att vi mailbombats av fans som med ovationsartade ord höjer dem till skyarna.
Då de sex drog i gång sin spelning på torsdagskvällen, visade det sig att alla lovord snarast var understatement. Ett obekräftat rykte sade till och med att grabbarna i The Posies kommenterade Deadmans närvaro på Yran med orden ”det bästa livsbandet som vi här hemma i USA”. Det visade sig ligga mycket nära sanningen.
Det kan låta som en klyscha men Deadman är en fan i mig en reinkarnation av The Band. Med tre gitarrister och en vokal styrka i bandet är soundet ytterst smakfullt och bandledaren Stephen Collins bjuder upp till en americanacirkus där spelglädjen fick alla närvarande att le lyckligt.
Missa inte kvällens spelning på Intimanscenen i Storsjöteatern. Och när gruppen lite senare på kvällen kompar Roky Erickson kommer det sannolikt att bjudas på ytterligare magi.
/Teknikchefen (bättre foto från spelningen kommer under dagen...Björn fixar det...?)

Kommentarer
Postat av: cbj

Både jag och Andreas har täckt hela Yran-kvällar själva för ÖP. Ni är ju två och hittills bara två inlägg...Vi väntar med spänning på mer;-)

2011-07-29 @ 18:18:18
Postat av: Anonym

Jamen, va fan.....Pson var är du????????

2011-07-29 @ 19:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0