Friday morning 04.43

Sov lite längre idag. Blåstömningen genomfördes utan några som helst problem två minuter senare än igår. Drog iväg hela leveransen på en under natten nyetablerad myrstig och tänkte förstås omedelbart på Adam Ant (Stuart Leslie Goddard) som i piratutstyrsel och med hjälp av Malcolm McLaren fick en supersuccé med Kings of the wild frontier (vilket underbart albumnamn) för 31 år sedan.
Om jag minns rätt heter öppningsspåret ”Dog eat dog”, som för övrigt var ett albumnamn och låttitel för en annan fantastiskt karismatisk artist….den kan du ju grunna på under dagen. Tror att plattan kom 1985.

Kul förresten att Chrille uppmärksammar Jojo Richman i Dagens fråga. Det finns anledning för popgenibloggen att återkomma till den mannen. Precis som Chrille har jag bara sett honom en gång och det var på Hultsfred någon gång på 90-talet då han förpassat till en miniscen nere vid sjön. Det spöregnade och vi var kanske 15 pers som fick en oförglömlig stund med denne fantastisk sympatiske låtskrivare och entertainer. Hade ett långt snack med honom efteråt då jag klagade på att han inte lirat världens bästa baseballåt ”Walter Johnson”, vilket han genast åtgärdade.

/Teknikchefen

Kommentarer
Postat av: The Polarbear

Varför kör du inte Piss Factory?

2011-07-15 @ 07:24:59
Postat av: cbj

Gillar dessa morgonrapporter!

2011-07-15 @ 08:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0