En vandring i höstsolen

Jag har idag vandrat från Frösön via Vallsundsbron, gångbron och sedan efter Storsjön bort förbi Jamtli och Hofvallen. Den här stan har i dag varit så vacker i höstskrud att det egentligen är synd om er alla som inte bor här.
Och när man går runt i Östersund känns det alltid så konstigt när man passerar först Badhusparken där man sett dem alla, Inmates, The Men They Couldn´t Hang, Saint-Etienne, Nick Lowe och många fler och sedan upp till Stortorget där de alla varit Suede, Pulp, BB King, Saw Doctors, Lady Gaga, Winnerbäck, Håkan och inte minst Shane MacGowan och Ulf Lundell.
Den där konstiga höstkänslan när man bor i den här staden har aldrig fångats bättre än av Björn Gidlund i den här låten. Tyvärr finns det ingen video - den borde någon göra. Men låten finns nu även på Spotify Annars kan ni läsa mer om Björn Gidlund på hans fina hemsida med blogg och allt här
Men i brist på video. I full frihet släpper vi ändå fram Björn Gidlund i Björn Höglunds produktion från en singel släppt 2009.
Det här är det bästa låt som gjorts om vår hemstad Östersund:

/cbj

Kommentarer
Postat av: Björn

Som vanligt, cbj, värmer det i mitt hjärta när du uppmärksammar, och gör andra uppmärksamma på min musik. Videon borde gå att få till, material finns.

Håll ögonen öppna.B.

2010-12-17 @ 22:02:24
URL: http://www.bjorngidlund.se
Postat av: cbj

Läs Popgeni lite mer regelbundet, Björn - du förekommer på minst ett ställe till. Och snart ännu ett.

2010-12-17 @ 23:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0