Två favoriter från 2011 i en smäll redan nu

Norska Seven Doors Hotel har gjort två fullängdsskivor. De påstås vara Mark Olsons favoritband. Och när jag och popgenierna Lennart och Björn besökte askmolnsdrabbade Nidaros Bluesfestival i våras dök SDH:s Alexander Lindbäck upp som en räddande ängel och bjöd på ett mycket gripande soloset.
Den 17 januari 2011 kommer Seven Doors Hotels nya fullängdare "The Overlook". Men redan här kan vi lyssna på den första singeln:
Cool To Die by Seven Doors Hotel 

Och när vi ändå håller på. En stor lokal favorit som för länge sedan borde ha varit en nationell angelägenhet är Björn Gidlund från Östersund. Björn debuterade en gång med Panikorkestern men har under de senaste åren gjort en egen personlig och rootsnära americana á la mellersta Norrlands inland på minst tre cd-skivor. Starka texter och en kraftfull röst någonstan väldigt nära Cornelis. Hans skivor kan man beställa gratis via hans innehållsrika hemsida
Sedan igår finns en helt ny låt i demoversion att lyssna på. En låt som är planerad att släppas 2011. Här är "Över broarna" med Björn Gidlund med en äkta hemmavideo till:

/cbj

Kommentarer
Postat av: Alexander

Plata er ute på Spotify og CDon.com nå!

2011-02-01 @ 08:32:36
URL: http://www.facebook.com/SevenDoorsHotel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0