Yransläpp - 2

 
Man blir faktiskt en smula glad (man är ju norrlänning, som jag tidigare gått igenom) när man läser vilka artister som yran bokat.
En hel del kul hiphop med Kartellen i första hand. Kartellen som var i ropet i fjol med sin singel "Svarta Duvor och vissna liljor". Kartellen är i alla fall ett hiphopprojekt som rockar röven av det mesta jag har hört under fjolåret.
The Coup från Oakland är amerikansk hiphop som inte fått nog av kaliforniens sol. Rapparen E-Roc var med i början, men har hoppat av. Troits det gör The Coup fortfarande hiphop med gung.
Say Lou Lou har jag uppmärksammat förrut här. Då hette de visserligen Saint Lou Lou, men det namnet var upptaget. De gör stilfull och smakfull elektronisk pop, och gör det med fingertoppskänsla. Janne Kask från Brainpool har avstått från läkarrollen i ett par månader för deras skull. Och nu skriver de med Jocke Berg från Kent.
Ninsun Poli är en singer/songwriter från Botkyrka. Hennes popmusik är i sina bästa stunder en urkraft. Hon gjorde ett hyfsat debutalbum 2005 som försvann i skivfloden. Men kanske är 2014 hennes år. Singeln "Hey Lover" är magnifik.
Yran 14 börjar bli allt mer lovande,
/stefan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0