Söndagskvällen den 14/10-12 var magisk

Jag törs nog påstå att det var många som blev tagna av IF Popgeni och Rootsys arr av Chet O´Keefe, Joe Nolan, Johan Örjansson och Erika Andersson. Vi i klubben nöjt varje minut. Så jag lägger helt enkelt ut lite smakpro, så de som inte kunde komma kan sitta hemma och gräma sig.
 
Först ut var Erika Andersson. Lite nervös först, men blev varm redan i andra låten. Och vi är ju alla lite svaga för singer/songwriter som har historier att berätta. Det har Erika och vi vill höra mer. 
 
 
De tre trubadurerna Chet, Joe och Johan delade scenen för kvällen. Inte nog med att låtmaterialet var bland det starkaste jag personligen har hört under en konsert, de sjöng fantastsikt och förmedlade verkligen en känsla ut till oss lyssnare. Chet O´Keefe och Joe Nolan hade inga som helst problem att få oss förstå deras sånger. Överhuvudtaget så är det inte så svårt att applicera sånger från Nordamerikas nordligaste stater, till den svenska Norrländska vinterprärien. 
 
 
Kanadensaren Joe Nolan är bara 22 år. Men han är redan nu en säregen trubadur, inte speciellt långt från Tom Waits slamriga rootsmusik. Dessutom visade sig karln vara riktigt rolig i mellansnacket. 
 
 
Johan Örjansson var på Storsjöteaterns stora salong tillsammans med Will Kimbrough, Brigitte DeMeyer och Israel Nash Gripka redan i februari i år. Gripka blev förövrigt rejält imponerad av Johans låtar och en singel, "If I Were To Love You" med de två, kom ut i maj. Men Johan Örjansson klarar sig lika bra på egen hand.
Det som ändå kändes fin var att de tre då och då hjälpte till att kompa varandra. Vilket även gjorde att ljudet blev fylligare och upplevelsen mer total.
Tack alla fyra trubadurer.
Ni gjorde kvällen magisk!
 
 
(Bildansvarig för detta är Björn The Rocker med sin motorola eller vad det är för gubbtelefon han har nu...;)
 
/Stefan

Kommentarer
Postat av: The Polarbear

Inspelningsproducent är titeln och telefonen är en iPhone 4S, din slyngel!

2012-10-16 @ 10:07:09
Postat av: cbj

Bra Björn, Tack! Och bra Stefan - för självklart ska detta ligga på bloggen...

2012-10-16 @ 21:46:27
Postat av: Erika

Magisk kväll! Tack så mycket.

Väldigt bra filmat, oavsett gubbtelefonsmärke :)

2012-10-17 @ 13:41:50
URL: http://sajagrullar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0