Live from New York. It´s Saturday Night...Det är dags för fler listor.
För de som inte vet är The Lonely Island en musik/humorgrupp bestående av Andy Samberg, Jorma Taccone och Akiva Schaffer. The Lonely Island är rätt ofta ett stående inslag i Saturday Night Live. Om det inte handlar om rena och snygga musikvideos kan det handla om musikaler med laserkatter. De tvingade Tom Hanks att producera genom att kidnappa hans handboll Wilson (hans enda vän i filmen Castaway) och fick med Elton John som skurk. Eller få Natalie Portman att rappa om hur mycket hon hatar alla småkids som ser upp till henne och att hon rökte jazztobak under sina år i college.  
Men jag har valt att lista mina favoriter bland deras musikvideos. 
Det sjuka är att även om texterna är kvalitethumor som ofta på ett sofistikerat sätt slår gång på gång under bältet, så är musiken välgjord och funkar på vilken klubb som helst.
Antingen så älskar man det, eller så hatar man det.
Och jag kan inte låta bli att tokälska The Lonely Island.

5.
Mors dag inträffar den 29 maj. Say no more.

4.
Här med Akon. Från 2010. Man behöver inte presentera den här så mycket mer heller.

3.
Förra veckan grävde de upp en filminspirerad Michael Bolton. Säga vad man vill, men så här har han väl aldrig rockat förrut?

2.
Deras genombrott. En text som skulle Stefan och Krister att rodna. Och mitt i allt har de hittat Molly Sims från Las Vegas.

1.
Det är andra gången Shy Ronnie dyker upp med Rihanna. 50 spänn till den som hör vad han rappar om.
   
Kolla även upp "The Creep" med Nicki Minaj och "Cool Guys Don´t Look At Explosions". Humor och musik. Kan det bli bättre?
/Stefan

Kommentarer
Postat av: Oliver

Lonely Island gänget är verkligen geniala. I stort sett all musik som dom har skapat är verkligen riktigt catchy! Inte nog med deras musik så dyker de upp i filmer och är dessutom huvudroller i komedin "Hot Rod".Den senaste musik videon med Michael Bolton har verkligen satt sig på min hjärna. Spelar den här hemma en hel del och dragit igång den hos vänner mot deras vilja, men till slut nynnar alla "This is the tale of captain jack sparrow" !.2011-05-14 @ 22:42:46
Postat av: cbj

En enig familjeomröstning hade placerat "We Like Sportz" på listan...

2011-05-16 @ 11:54:28
Postat av: Stefan

CBJ: Håller faktiskt inte med... Den kunde dom har gjort bättre. Både I´m on a boat och Like A boss är bättre, men dom platsade inte heller...

Oliver: Det är något med Michael Boltons röst som får mig att bli lite irriterad. Men i Jack Sparrow är han ganska kul. Speciellt som Tony Monata...

Gillar nya SNL-gruppen. Trodde att programmet skulle dö ut efter Jimmy Fallon. Så fel man kan ha...

2011-05-16 @ 14:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0