Yranladdning med Wellingtons, det allra bästa powerpopbandet just nu?

She´s been watching You
from her desk across the room

2005 begåvades världen med Melbournes´finaste, powerpopbandet Wellingtons, som då släppte sin första fullängdare Keeping Up With The Wellingtons, en utmärkt debut där 70-talets fina melodier paketerades i modern powerpopskrud.

På uppföljaren som kom året därpå, For Friends In Faraway Places, och på deras tredje platta, Heading North For The Winter från 2008, förfinades deras utmärkta mishmashen av nytt och gammalt till perfektion.

I dagarna är bandet redo att skläppa sin fjärde platta, In Transit, och den första singeln från den skivan heter Keep Me Holding On och är förstås alldeles utmärkt smittsam. Kul video, dessutom!

Motorn i bandet är heter Zac Anthony och noterbart är att trummisen Gustav Lindström kommer från Sverige!

Tråkigt nog finns bara några enstaka låtar med Wellingtons på Spotify men jag lovar och försäkrar att hittar Du rätt på deras fullängdare kommer Du inte att bli besviken.

Yran var det - klockan är drygt halv-5 på torsdagseftermiddagen och efter en liten rofylld båttur på en magiskt spegelblank Storsjö och en kort promenad på stadens gator, mest för att andas in Yran-luften, känner både jag och Bengt Ola oss redo för uppdraget som Era egna popgenireportrar på Yran!

Hinner Ni inte med en sista båttur eller promenad - låt då Wellingtons göra det stämningsskapande jobbet!

tp


Kommentarer
Postat av: The Polarbear

Nä. Det är The Posies.

Men visst är Wellingtons goda arvtagare.

2011-07-29 @ 09:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0