Lennarts Galleri 21 - Tom Tom Turnaround..


Popgenifotograf: Lennart Jonasson

Lennarts Galleri välkomnar er till ett nytt år med nya rock´n roll-fotografier av högsta klass. Popgeniet Lennart Jonasson levererar bilderna och vi övriga försöker få till texter.
Först ut 2011 är en av de största och bästa vi vet. Tom Waits sträcker upp fingrarna mot skyn för att försöka känna av åt vilket håll det blåser så att han kan gå åt rakt motsatt håll. Min jul räddades musikaliskt i år av samlingen "Cool Christmas" som måste varit inköpt på någon Ica Maxi-rea någon gång. Men en lysande samling sånger med Tom Waits magiska "Christmas Card From A Hooker In Minneapolis" som klar höjdpunkt - en sång som teknikchefen för övrigt lade upp under vår julspecial under december - så lyssna under kategorin "Jul med popgeni".
Allt Tom Waits har gjort har haft klass. De första rökiga, bourbondränkta skivorna, sedan de härliga rytmexperimenten som följde efter det andra genombrottet med "Swordfishtrombones" och sedan de senare mörkare lite mer filmiska eller teatraliska verken.
Ingen kan bättre välkomna alla popgenier in i 2011 än Tom Waits på Lennart Jonassons fullkomligt lysande foto här ovan. Ett foto som kommer att ingå i den helt nya kollektion bilder som blir Lennart andra stora utställning på Hotell Clarion Stockholm - vernissage i vår. Vi återkommer med tider och datum.
/cbj

Kommentarer
Postat av: Björn Bostrand

Magiskt bra!

2011-01-03 @ 14:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0