Dagens Fråga 26/4 - Livet är en cykeltur...

Äntligen! I dag släpper vi fram Ola Magnell med en sång de flesta popgenier håller med om. Livet är en cykeltur. För Ola Magnell har turen haft både uppförsbackar och nerförsbackar.
Dagens Fråga: Vad heter låten som Ola Magnell debuterade med som singel 1972, en låt han också spelade när han var med på Pughs Ett steg till -turné 1974 ? ( Hör svaret under denna livsfilosofi)


Hör svaret här

Kommentarer
Postat av: Tapetorkestern

Ola, ständigt aktuell! Bra blogg med ruskig design, en intressant blandning...:)Är förresten fortfarande helt tagen av Otis Gibbs-konserten; vilket lyft för Östersund att få ha Popgeniföreningen!Som liten lärde jag mig alla svar till Popgenispelet och lyckades aldrig få någon som ville spela det med mig. Som medelålders har jag glömt vartenda svar, så nu kanske det kommer att bli lättare att finna motspelare...Hit kommer jag att återvända ofta, ofta. Fortsätt med ert fina arbete!

Postat av: cbj

Hej!

Tack för dina fina ord. Ja, designen har vi diskuterat ett antal gånger. Men den verkar få vara som den är.Vill du spela Popgeni så hör av dig...Det har varit lite brist på kvinnliga spelare, minst sagt.

2011-04-27 @ 08:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0