Dagens Fråga 16/4 - Än sen då...

En gång i slutet av 1980-talet satte sig ett par popgenier i en bil och for västerut. Inne i rockhuset i Järpen repade en grupp som vi då tyckte var det bästa som fanns i Jämtland. De hette då Mercenary Mustangs. Tidigare hade de haft namnet Roadhouse .MM fortsatte med någon låt på en samlings-cd, konsert i P 3 live med mera. Sedan fortsatte karriären med nya band och delvis ny musikalisk inriktning - Orange Disaster, Foamen var några hållplatser.
Sedan kom gruppen Enzendoh och skivorna började släppas på kultbolaget Dusty Records och de blev hyllade av Mats Olsson och allt. Även de splittrades. Nu kommer glädjande rapporter från det vilda västjämtland att tre av killarna på den här videon åter spelar tillsammans. Tänk den som fick höra det...?
Dagens Fråga: Efter Enzendoh släppte sångaren en soloskiva också på Dusty Records. Vad heter sångaren och låtskrivaren från Enzendoh, han som sjunger på den här videon?( Se en solovideo med honom via länken under denna sköna typiskt västjämtländska video)

Hör svaret här

Kommentarer
Postat av: Björn Bostrand

Fantastiska nyheter!

2011-04-16 @ 08:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0