Lynne me your ears

Ytterligare en av världens bästa låtar med vokala inslag som ger total ståpäls.

Och frågan är solklart befogad. Har det någonsin funnits en större och bättre supergrupp?

/Björn


Kommentarer
Postat av: B-O

Teknikchefen återvänder från El Stockholm och ser att debatten äntligen fått rejäl substans i en diskussion om Lynne kontra Orup. YES!

Det är så här det ska vara boys - och ingen har som vanligt rätt eller fel!

Mitt inlägg blir att jag aldrig kan komma från det faktum att jag ELO för mig var ett ganska stendött projekt, medan Lynnes medverkan i Travelin Wilburys var briljant, och att musikvärlden varken förr eller senare har sett maken till "supergrupp". Beträffande Orup har han gång efter annan mutat in en egen plats i den svenska popmusikskatten.

Omistligt således i bägge fallen, men jag kan ju njuta av en sextio år gammal vinyl med Victoria de los Angeles eller få gåshud av gammal krautrock.... /B-O

2010-09-27 @ 22:21:54
URL: http://popgeni.blogg.se/
Postat av: tp

Jeff Lynne är i sina bästa stunder så bra som man kan vara. Det trista är att han däremellan svackade påtagligt. Men - plocka ur några Move-låtar, några ELO och ett knippe producentjobb, med hans tydliga signatur, så har man en skiva som inte skäms bredvid någon annan. Hans insats på Free as a bird är enastående- fast å andra sidan har vi ju Rock'n'roll roll is king...Orup? Mycket upp och mycket ner, litet som en svensk Lynne, månntro?

2010-09-27 @ 22:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0