Dagens Fråga 28/10 - Alfta i våra hjärtan

Japp, har varit några nätter i Hälsingland igen. Lämnade Hudik precis innan en utsåld föreställning skulle äga rum, en föreställning som var i Östersund i söndags och lika utsålt där precis som runt om i hela mellersta Norrland.
Nedan ett skönt gammalt klipp på Perssons Pack med en av sina charmigaste låtar. Per Perssons är iförd Alfta Hockeys tjusiga tröja. Men i dag 2010 är det inte Per Persson som får tusentals svenskar varje dag att tänka på Alfta. De må lyssna på radio, de må titta på dvd, datorn eller till och med live. 100 000 svenskar eller ännu fler, där majoriteten bor i samma landsända som popgeni, älskar det här gänget från Alfta.
Dagens Fråga? Vad kallar sig det fenomen från Alfta, Hälsingland, som just nu säljer ut allt vad de kan av dvd och norrländska lokaler med scen ? (Svar via länken under denna fantastiska video med en annan av Alftas stora söner. Svaret visar trailern till Alfta-gängets tredje DVD som i februari i år hade galapremiär på Tuppens danskrog i Bollnäs)


Här kan du uppleva svaret


Här är gängets egen hemsida
/cbj

Kommentarer
Postat av: Göran

Å Magnus Lindhs dotter har köpt en gård här i Hammarn. Cool dragspelare tycker jag..

2010-10-31 @ 18:58:41
URL: http://www.myspace.com/thelandstroms
Postat av: cbj

Kanske du skulle locka in honom på lite dragspel med Landstrom, Göran. Jag vill höra mer Landstrom nu, hoppa på något till vintern. Landstrom behövs. Och visst, coolare än Lindh finns inte, så var det redan med Aston Reymers Rivaler på sin tid... Hoppas att hans hjärta är starkare nu.

2010-10-31 @ 22:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0