Dagens Fråga 16/10 - True Brothers In Pop

Det är sannerligen dags för bröderna Kemp på Popgeni. Inte bara för att Gary just i dag fyller 50 år och inte heller för att de för ett år sedan återbildade Spandau Ballet.
Nej, anledningen är att vi behöver lite fler välklädda män på Popgeni-kontoret. Det är tur vi inte kör med webcam, här finns långkalsonger, raggsockar ja, en hade till och med fleecetröja i kväll. Sånt skulle aldrig vare sig Gary eller Martin Kemp klä sig i oavsett temperatur ute. Vi behöver höja vårt fashionindex. Och vi passar på en lördag, det brukar ändå vara vår sämsta läsdag - ni Popgeni-läsare är faktiskt flest på måndagar och fredagar av någon anledning.
Dagens Fråga: Här visar vi videon till låten "True" från Spandau Ballets tredje och mest framgångsrika skiva från 1983. Skivan där de lämnade lite av nyromantiken och blev ett bredare popband. Åtta år senare samplades just "True" och blev åter en jätte hit om än i ny tappning. Vilka var det som samplade "True" och hade en jättehit 1991 med sin låt?( Hör låten med samplingen via svarslänken under - och skämmes över er och min stil - Uppryckning! - annars har vi ingen chans att hänga med modebloggerskorna)


Se och hör svaret
/cbj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0