Dagens Fråga 13/11 - Elisabeth

Det pågår Spektakel-dagar i Östersund. Massor av intressanta föreläsningar och debatter om allt som har med nöjes- och uppelvelseindustrin att göra.
Roligast Dag 1 var ändå Anders Lundin som höll föredrag om att det räcker att vara ganska bra på något. Eller ja, det sa han ju inte utan han talade om vilka knep man kan använda för att ändå våga göra saker som man är rädd för att göra - som att helt plötslig stå och leda den europeiska finalen i Melodifestivalen inför några 100 miljoner tittare i en fullsatt Globen.
Nå, föredraget var helt lysande och efteråt svarade Anders på frågor. Och nej, inget är klart än. Han vet inte om det blir "Allsång på Skansen" till sommaren. Han kan ha gjort sitt där...
För att hylla en väldigt cool snubbe, dessutom med ministerpost i Republiken Jämtland, som Anders visar vi "Elisabeth" en av de känsliga bitar han gjort med Lars In De Betou.
Dagens Fråga: Ett av landets mest kända band debuterade en gång med en LP som hette just "Elisabet". Då hette inte bandet som de heter i dag. Då hette de Piska mig hårt. Vad heter det bandet i dag?(Hör dem i en av deras klart bästa låtar under denna sköna barnvideo med Anders Lundin)
Här kan ni lyssna till svaret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0