Musik för en klassisk jul - 12 decemberJingle bells, jingle bells
Jingle all the day
I just can't wait till Christmas time
When I can grope you in the hay


Rock och sex har alltid gått hand i hand. Ordet Rock n´roll kommer enligt vissa ifrån musikens sätt att gunga och rulla. Men enligt en del är det också slang för sex i början av 1900-talet bland den amerikanska söderns svarta befolkning. Rulla och gunga gick ju bra i hö också...
Därför är det kanske inte så konstigt att just sex och musik hör i hop.

Hur som helst, snusk och jul går ju inte i hop alls. Eller, jo det gör det. Det är ju då som honan vill rycka i staken i alla möjliga och omöjliga lägen och hanen finner sig själv med att stå och knåda lite lussebullar. Och tycker att det både är trevligt och mysigt!
Jag är inget större fan av julen. Jag tycker julgardiner är trista. Jag hatar ljusstakar. Julstjärnor tycker jag är fula och julgranar kan vara det dummaste påhitt mänskligheten kommit fram till näst efter kloning. Det blir ju bara stökigt. Och plastgranar är också fula. Inredning under julen är i största allmänhet under all kritik.
Vissa kör med röda ljus och tycker det är "juligt" med vardagsrum som mer påminner om tyska porrklubbar än om Jesu födelse.
Men vill man ändå ha lite julstämning så kan man knäppa på AC/DCs "The Razor Edge" från 1990. "Mistress For Christmas" kom som baksida på singeln "Moneytalks" i december 1990. AC/DC hade då hållit på i 15 år. Och lät då lika inspirerande som på de första plattorna med Bon Scott.

/Stefan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0