Dagens Fråga 8/12 - Gylne TiderDenna norska serie där programledarna åker runt och pratar med kändisar från förr har de snyggaste trailers jag har sett.
Ovan från förra året och nedan för årets säsong. "Gylne Tider" går på norska TV 2. Tänk bara att få se Sabrina och Samantha Fox i samma video och med Karl-Heinz Rumenigge och JR därtill. Magiskt.
Programmet gick i höst för fjärde säsongen i Norge. Den första säsongen där de tre bara besöker gamla svenska hjältar har också visats i Sverige.
Dagens Fråga: Programnamnet är taget från en svensk grupp. Det första som skivbolaget EMi gav ut med den gruppen var två låtar på en samlingsskiva med jullåtar. Vad hette den skivan?(Svar nedan under denna nästan lika bra video)


Här kan ni läsa om svaret

Kommentarer
Postat av: cbj

Man kan tycka att Beatles upphovsrättsjurister skulle ha annat att göra än att jaga denna roliga Let It Be. Men efter att klippet blivit populärt i USA är det kört. Nu har de lyckats få bort det mesta från YT. Nu orkar vi inte lägga in den igen. Ni får nöja er med We Are The World

2010-12-09 @ 18:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0