Dagens Fråga 28/12 - That´s why I walk these streets alone

Det var ännu en årsdag för tsunamin i Khao Lak härom dagen. Rolf Lassgård gick också i två dagar och led över sina minnen från tsunamin i den bitvis riktigt bra serien "Den fördömde" på SVT.
I förrgår var det sex år sedan den lysande gitarristen och låtskrivaren Imre von Polgar och hans två döttrar dog därborta i havet.
För att hylla minnet av Imre och för att lyfta fram hans Watermelon Men; det bästa popband vi någonsin haft i det här bandet, visar jag därför denna underbara sång "That´s Why I Walk These Streets Alone". Låten kommer från den makalösa andra LP:n "Wildflowers" utgiven på Jörgen Johanssons klassiska skivbolag Tracks On Wax. Vill ni läsa mer om Watermelon Men så använd bloggens sökfunktion eller kolla under kategorin Svenska popgenier.
Dagens Fråga: LPn "Wildflowers" med Watermelon Men från 1986 producerades av en engelsman från en grupp som då och då kallades Elvis Costello-kopior och som senare gjorde en rad hyllade skivor solo och som duo med en viss Christine. Vad hette han?( hör honom via länken under denna vackra slutet på året-sång)


Hör svaret här från den 11 juni 1985 tillsammans med bl a Richard Thompson


Och här är svarets band live från Måndagsbörsen 1981 presenterade av Jonas Hallberg

Kommentarer
Postat av: Hans Schönning

Jag stör mig så mycket på Jonas Hallberg m fl och dessa s k intervjuer. Varför ska det alltid skojas till, varför inte ta musiken på allvar?

2010-12-28 @ 14:30:40
Postat av: cbj

Ja, herregud vad mycket korkat programledarna i Måndagsbörsen vräkte ur sig. Men samtidigt var det ju bitvis lysande musik som visades. I det aktuella fallet förstår jag inte hur Clive Gregson stod ut med all idioti...

2010-12-28 @ 14:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0