Säkert om Säkert!


Det var i år första Yran på många år utan Annika Norlin på någon av Yrans scener under något av sina två namn. Och sedan har tidningarna i sommar gjort en anka genom att slarvläsa den fina intervjun i senaste Filter och låta bli att fråga Annika själv. Nej Annika ska inte sluta - hon släpper ju för tusan både singel och fullängd snart. Läs Annikas egna ord på hennes blogg på blogspot.
Så här skriver hon själv om ankan:
"1. Jag är i Spanien. Allt är great. Lovisa är med tex. Under tiden har en god text i Filter blivit tolkad av andra medier. I tolkningarna står det att jag ska sluta med musiken, och att Facit blir min sista skiva. Det här har jag aldrig sagt och det är inte sant. Skärp till er, tidningarna. Ni kan bättre än såhär. Till exempel ringa mitt skivbolag och fråga om det stämmer. Däremot har jag börjat plugga. Stor grej. 99,9 % av alla som håller på med musik jobbar med något annat också. Jag var trött 2006. Det är allt. Var inte oroliga, även om jag är nöjd över att ni är det.
2. Min telefon blev stulen igår. Det var en ledsen, lite skabbig rånare. Hoppas han inte får fler poäng på Tetrisappen än jag.
3. Om ett par veckor släpps Fredrik!"
Flera av oss popgenier har jobbat med Annika och flera popgenier älskar hennes låtar på både svenska och engelska.Mer Annika Norlin åt folket tycker Popgeni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0