Vårens Spåttifajj - Mycket nytt, lite gammalt, nåt fått, lite lånat och något blått...

För den som har missat det, så har vi två smått suveräna spellistor på Spotify just nu.
 
Den ena är min egna utsvävning i sprudlande vårkänslor och deppigt hopplöst vinterslask. Det handlar om mycket nytt, lite gammalt, nåt fått, lite lånat och något blått. En hel del av det som finns där har vi lagt upp på bloggen. Men det finns mer. Den hittar du här: Våren 2013.
I grunden utgår den mycket i från konserterna vi har haft.Men även gått utifrån vad som publicerats här på bloggen, av oss. 
Sammanställer man det så märker man att det finns klara 60- 70-tals influenser från nytt som Adam Green och Binki Shapiro. Det finns modern soul i 70-tals klänning med gruppen Lady.
Jo, jag må väl kanske erkänna att jag har snöat in på 70-tals rock. Skäggiga farbröder som gärna seglar. Ja, och oskäggiga sångerskor med skägg i sinnet, som gärna seglar. Musik som trivs med kaliforniskt vin.
Musik som doftar tjära, mögelsporer och grönt gräs. Då spelar det ingen roll om det handlar om svenska Ossler, The Smiths gamle gitarrist Johnny Marr eller The Jams gamle basist Bruce Foxton. Vilket band det hade blivt, btw...
 
Den ena handlar om våra konserter nu i vår. Serveras bäst live. Rökig, alkoholdoftande rock ´n roll.
Så missa inte Temperance Movement den 7:e Juni.
Då blir det fest!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0