Helt utan bäst före datum


För att fira att det under 2012 är 30 år sedan australiensarna The Hoodoo Gurus släppte sin debutsingel “Leilani” så gör Dave Faulkner, Brad Shepherd, Mark Kingsmill och Richard Grossman en turné i slutet av april i hemlandet med ett gäng av sina favoritband som special guests.
Således finns ess som The Sonics, The Fleshtones, Red Kross, japanska The 5.6.7.8's, och australiensiska likasinnade som Hard-Ons, Died Pretty och Deniz Tek och Rob Younger från Radio Birdman, The Royal Headache och The Lovetones med på turnén som garanterar att bli en gigantisk happening för alla fans av Gurus och aussierock scenen.
Hoodoo Gurus kommer att framföra sitt helt klassiska debutalbum, “Stoneage Romeos” i sin hela längd och magin kommer att utspela sig i bandets hemstad Perth, Brisbane och Adelaide och med två minifestivaler i Sydney och Melbourne.
Gissa om man skulle vilja vara där!
Men jag får nöja mig med att kvartetten inte har några som helst planer på att lägga ner och att det fortfarande efter 30 år har samma underbara känsla i sitt uttryck.
“Leilani” från 1982 och 2012:an “Use-By Date” säger allt.
/Björn
/