Peson, The Tor Guides...Han är ett sant Popgeni!!!

När Jakob Hellmans "..och Stora havet" släpptes för 22 år sedan skrev LT att det här var väl inget. I Östersund fanns Peson och han gjorde bättre pop. Men Torbjörn Peterssons karriär som medlem i HS3 Boys, Spade och allt ledde till några singlar, förband till Gyllene Tider och massor av bra musik. Men sedan satsade han på juridiken i stället.
Men på senare år har hans musik hörts på Storsjöyran tillsammans med Lola Barbershop och inte minst på My Space och albumet med The Tor Guides som hyllats runt om i världen. Och sedan 20 år är han medlem i IF Popgeni där han brukar vinna våra spelomgångar allt som oftast. Dessutom har han skrivit och producerat tre inspelade låtar med IF Popgenis alter ego The Beat Generation.
I går kväll firade Tobbe att han passerat ett halvt sekel. HS3 Boys återförenades. Mango spelade. Och Peson stod helt plötsligt där på scenen tillsammans med Mango. Vi fick höra två nya låtar som sedan delades ut på tjusig EP. Vår Björn Bostrand var en slow starter. Men här kommer en och en halv låt från natten till i natt...

PS - Missa inte heller Tobbes andra blogg "Three Minutes In Popland" med länk här ute till höger...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0