Born This Way - eller 2,5 miljoner visningar på ett dygn...


Vi som upplevde Lady Gaga live på Stortorget i Östersund 2009 kan sakna de där filmerna som visades vid sidan av scenen. Där fanns det en hel del som inte får plats i de alltmer pompösa videorna. Men visst, när det gäller videor är Lady Gaga ändå alltid i en klass för sig - så också denna gång...
/cbj

Kommentarer
Postat av: Björn Bostrand

Inte ett dugg imponerad.

2011-03-01 @ 18:20:28
URL: http://popgeni.blogg.se/
Postat av: cbj

Nej, ungefär som av de svenska insatserna på 15 km i dag. Lady Gaga borde kanske ha satsat på längdskidor i stället. Hur är för övrigt rockpulsen i Oslo just nu?

2011-03-01 @ 20:53:58
URL: http://popgeni.blogg.se/
Postat av: Björn Bostrand

Säkert bra, Christer, och jag har vandrat förbi ett par rockklubbar, bland annat Doctor Rock, som verkar klart intressant att döma av gamla affischer. Men under mina kvarvarande dagar i Oslo erbjuder man inte något speciellt.

Å andra sidan blir det inte så mycket tid över till rock'n'roll här.

All work and no play...

2011-03-01 @ 23:10:52
URL: http://popgeni.blogg.se/
Postat av: Björn Bostrand

Förresten. Såg tidigare ikväl vid kvällspromenaden att Liverpoolbandet The Wombats ska lira på Sentrum Scene den 24 mars.

2011-03-01 @ 23:16:24
URL: http://popgeni.blogg.se/
Postat av: Stefan

Facebookade för ett tag sen att det här är nog en av de sämsta låtar jag har hört. Hittills endast slagen av Babsans spanjor-låt. Och det på grund av att jag tycker att "lånet" från Madonnas "Express Yourself" är både fantasilöst och klantigt gjort. Man vill ha en hit utan att anstränga sig, typ. Riktigt trött.

Fråga: Varför fick inte Gaga istället Love Generations melodifestivallåt? Den är helt ok.

Vi får hoppas att Redone drabbats av tillfälligt dåligt omdöme. Alternativet är att han drabbats av storhetsvansinne och tror att allt skräp han ger ut blir hits.

2011-03-02 @ 06:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0