Dagens fråga 4/6 - Inte bara vägar möts

För att avsluta denna lilla utvikning kring skolan, dåtid och nutid och siffrar och sånt tänkte jag redovisa ett tänkvärt exempel på hur nära långt borta ändå kan vara. 

1973 var popmusiken kanske som mest död. Pubrocken, som egentligen bara var en livsuppehållande angelägenhet för britterna och deras besökare, var endast till liten hjälp. Några egentliga tecken på punken syntes inte då, det var alldeles för många skarpa hörn dit. Nej, allt överskuggades av den fiiiina konstrocken i dess alla möjliga och omöjliga kreationer. En liten tröst står kanske att finna i att det faktiskt blev "normala" människor av dessa konstrockare. Till slut. 

Nedan finns ett fantastiskt klipp med Genesis från 1973. Nu, nästan 40 år senare gör en drygt 50-årig lady come-back på skivdiskarna med sin nya platta, med omarbetade versioner av tidigare utgivna låtar, som hon varit litet missnöjd med - litet som en musikalisk revisionist. En gång i tiden duetterade hon med självaste konstrockskronans juvel. Men, vem är hon? Svaret som vanligt under länken. Mycket nöje med filmen...

tp

Ps. Ge inte upp, även om det tycks vara svårt...

Svaret är här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0