Go for Brooke


Det finns många härliga artister från "down under" med omnejd som aldrig får den uppmärksamhet som de är värda på våra breddgrader.
Såg en snutt av skivbolagsprodukten Amy Diamond på TV i går och kom av någon helt oförklarlig anledning att tänka på Brooke Fraser från Wellington, Nya Zeeland.
27-åringen som började studera piano som sjuåring, skrev sin första låt fem år senare och släppte debutalbumet ”What To Do With Daylight” 2004 vinner naturligtvis racet mot Diamond med hästlängder.
Fjolårets ”Flags”, där ”Something In The Water” och ”Betty” finns, är rakt igenom angenäm och upplyftande lyssning när och var som helst.
/Björn

Kommentarer
Postat av: cbj

OK för Brooke. Men hoppa inte på Amy Diamond, den minst stylade barnartist vi haft i Sverige. Jag bävar för hur ett amerikansk skivbolag misshandlat hennes utseende med stor glugg mellan tänderna,lite rultig osv. Amy skall ha all cred för att hon nått ut bara genom sin musikalitet och glädje och utan någon göra-om-mig kurs. Att sedan musiken är skit är en annan sak - men hon verkar genuint gilla det hon gör samtidigt som hon pluggar till hårfrisörska på gymnasiet...

2011-01-30 @ 11:09:03
Postat av: Björn Bostrand

Hoppsan!

2011-01-30 @ 22:24:57
URL: http://popgeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0