Dagens Fråga 24/9 - I dag faller snön!

Jag blev väckt i morse av yngste sonen som ringde från Vemdalsskalet och rapporterade att snön faller i mängder. Han visar bilder på sin Facebook av dagens snöfall.
Ja, livet i det hörn av världen där Popgeni verkar är tufft ibland. Det är inte alla som pallar med. Och ärligt talat är det inte alla som förtjänar att vara kvar här heller.Däremot är alla väldigt välkomna hit oavsett ras, religion eller skotermärke på kepsen.
Popgeni fick raskt ett countrytema i går. Det här blir en slags fortsättning på det. När snön faller kör jämtländska män snöskoter nakna - ja, åtminstone visar denna lysande vintervideo det. Mattias Warg kan sin country efter tiden med Intercooler. Och här tar han med sig den in i ett jämtländsk landskap. En fullkomligt lysande video!
Dagens Fråga är: Mattias Warg förekommer också i ett band som som när deras första CD kom ansågs förnya en hel genre. Nyligen kom deras senaste singel "Min gyllene dansbandsdröm". Vad heter det band som Mattias Warg sjunger i ? En ledtråd kan vara i huvudsak...(En klassisk låt med detta band når du via länken i svaret under videon)

Här kan du lyssna på svaret
/cbj

Kommentarer
Postat av: Pedertiril

Perfect work!

2011-02-28 @ 18:39:46
URL: http://pedertiril.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0