Dagens Fråga 12/11 - Miranda tog rubbet i går morse

Miranda Lambert kammade hem flest priser vid CMA Awards i Nashville, världens största countrygala i går. 27-åringen blev utsedd till årets kvinnliga artist, fick priset för bästa album (Revolution) och hennes ”The house that built me” vann i kategorierna årets låt och årets singel.
Självklart visar vi idag årets låt och årets singel. Videon är av det slaget som ger åtminstone mig minst en tår i ögonvrån. Det är väl kanske också meningen, men jag är väl lättmanipulerad.

Dagens Fråga handlar om ett annat av priserna. Priset till årets entertainer vid CMA Awards gick till en artist som Magnus Eriksson på rootsy har kallat "Nashvilles manliga hopp", han har spelat in underbara duetten "Whiskey Lullaby" med Alison Krauss, han spelade i Norge i början av 2010 och kom för någon vecka sedan med sitt första samlingsalbum, en dubbel med hans fjorton största hits på ena skivan och elva liveinspelningar på den andra. Vad heter han?(Se honom och Alison i duett via länken under denna så prisbelönta låt med den mest hyllade artisten av alla i går - Miranda Lambert)

Hör Alison Krauss och svaret i underbara "Whiskey Lullaby"
/cbj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0